Forside > Job & Uddannelse

0
Stemme(r)
 Hvilken fagforening skal du vælge?

Hvilken fagforening skal du vælge? Her finder du udvalget af fagforeninger, gode råd til hvorfor du skal være medlem af en fagforening og hvilke ting du skal være opmærksom på inden du tilmelder dig en fagforening. Du kan nemt sammenligne for at se hvad du får i de forskellige foreninger.

www.billig-akasse.dk | Details

0
Stemme(r)
 Her finder du Danmarks bedste akasse

Her finder du Danmarks bedste akasse Skal du finde din første akasse eller ønsker du at finde en ny akasse? så giver vi dig Danmarks bedste akasser her. Du kan nemt sammenligne de forskellige for at finde den rette til dig. vi har fortaget en test hvor vinderen blev Frie Funktionærer.

billig-akasse.dk | Details

0
Stemme(r)
 Udregn hvor meget du vil få udbetalt med en lønsikring

Udregn hvor meget du vil få udbetalt med en lønsikring Vil du vide om du får mere udbetalt med en lønsikring end med din a-kasse? Så kan du prøve at udregne det her. Med en lønsikring kan du sikre 80% af din nuværende løn. Det er dog ikke alle der vil vinde på at have en lønsikring. Læs mere her.

www.billig-akasse.dk | Details

0
Stemme(r)
 OnlineAnnoncer.dk

OnlineAnnoncer.dk OnlineAnnoncer.dk - alle dine GRATIS annoncer samlet et sted ! Her kan du søge hjælp til alt mellem himmel og jord.

fritidsjob.onlineannoncer.dk | Details

0
Stemme(r)
 A-kasse vejledning

A-kasse vejledning At miste sit job er aldrig belejligt. At sikre sig i tilfælde af at man skulle havne i situationen er til gengæld smart. A-kasse vejledning guider dig til Danmark bedste og billigste arbejdsløshedsforsikring.

www.akassevejledning.dk | Details

0
Stemme(r)
 A-kasse tilbud

A-kasse tilbud At indhente et nyt a-kasse tilbud i ny og næ er ikke bare smart. Det kan ovenikøbet være utroligt besparende. Hold dig opdateret med priser på medlemskontingenter og medlemstilfredshed blandt de mest populære danske a-kasser.

akassetilbud.dk | Details

0
Stemme(r)
 Fagforening og a-kasse - Krifa.dk

Fagforening og a-kasse - Krifa.dk Uafhængig og tværfaglig fagbevægelse der bl.a. arbejder for et rummeligt arbejdsmarked, minimumsrettigheder i form af en lønmodtagerlov. A-kassen udbetaler dagpenge og efterløn, mens fagforeningen fører faglige sager, forhandler overenskomster m.m.

www.krifa.dk | Details

0
Stemme(r)
 A-kasser - Tilbud

A-kasser - Tilbud A-kasser giver tryghed - Her finder du tilbud og informationer om a-kasser.

faagli.dk | Details

0
Stemme(r)
 Mangler du en billig akasse?

Mangler du en billig akasse? Så finder du den her. Vi har på denne side samlet danmarks billigste akasser og stillet dem i et skema så det for dig vil være meget nemmere at finde den rette til dig. Hverved kan du også sammenligne den med andre akasser og se om dit krav bliver opfydt.

www.billigste-akasse.dk | Details

0
Stemme(r)
 Håndværkere søges

Håndværkere søges Byggestart leder efter dygtige og pålidelige selvstændige håndværkere til at servicere vores voksende kundenetværk. Bliv samarbejdspartner med Byggestart og få flere kunder i din virksomhed. Læs mere om partnerskabet på vores hjemmeside.

byggestart.org | Details

1  2 
   

WebLinker - tilmeld dit link Sjove Videoer Blueday.dk nope.dk - Danmarks Website Chart Linkcentralen.dk - Tilmeld dit link StatCount - Traffic counter Find og tilmeld links PeakCounter Besøg LidtogGodt.dk - Her finder du quiz, linksamling, vittigheder, nyheder  og m.m.

eXTReMe Tracker
bet