Forside > Samfund & Politik
6
Stemme(r)
 Vandbøffelklubben

Vandbøffelklubben Vi vil også være drengen der fortæller at kejseren ikke har noget tøj på, når statsledere og talende jakkesæt prøver at forklare os alle hvordan verden ser ud.

www.vandboeffelklubben.dk | Details

1
Stemme(r)
 Folkets Radio

Folkets Radio Folkets WebRadio er udsprunget af en lokalradio i det københavnske NV-kvarter. Vi linker til interessante sites med nyheder, reportager, spirituelle emner, græsrødder, nyt fra fredsbevægelser oma. Vi er på vej med flere vore podcasts og streaming.

www.folketsradio.dk | Details

0
Stemme(r)
 Kaerligheden.

Kaerligheden. Hjemmesiden for kristendom og teologi. Artikler og prædikener.

www.kaerligheden.dk | Details

0
Stemme(r)
 Hvem Stemmer Hvad

Hvem Stemmer Hvad Dækker dansk politik med minianalyser og statistik over arbejdet i Folketinget. Omfatter politiker-profiler med presseomtale for samtlige folketingsmedlemmer og viser hvordan partierne i Folketinget stemmer.

www.hvemstemmerhvad.dk | Details

0
Stemme(r)
 Vederfølner - Vi holder øje med Danmark

Vederfølner - Vi holder øje med Danmark Vederfølner er en forening af bekymrede danskere, som mener, at den danske udlændingepolitik gennem de sidste 30 år har været en ulykke for Danmark og har medført en multikultur, som er i opposition til Danmarks demokratiske styreform, vores ytringsfrihed

www.modstand.nu | Details

0
Stemme(r)
 Foredrag om krigen i Afghanistan

Foredrag om krigen i Afghanistan Bliv klogere på krigen i Afghanistan. I to forskellige foredrag viser Søren Sjøgren indsatsen som den opleves på jorden i den uro-plagede Helmandprovins i Afghanistan. Det er en unik mulighed for at komme bag om facaden hvor pressen normalt ikke kommer.

www.sorensjogren.dk | Details

0
Stemme(r)
 Opholdsstedet frejlev brugs

Opholdsstedet frejlev brugs Opholdsstedet frejlev brugs er for piger, i alle aldre, som er præget af ringe, utrygge eller skiftende voksenkontakter, svagt familie net og omsorgssvigtede, følelsesmæssigt belastede og socialt truede. Vi holder til i Kettinge på lolland.

frejlev-brugs.dk | Details

   

WebLinker - tilmeld dit link Sjove Videoer Blueday.dk nope.dk - Danmarks Website Chart Linkcentralen.dk - Tilmeld dit link StatCount - Traffic counter Find og tilmeld links PeakCounter Besøg LidtogGodt.dk - Her finder du quiz, linksamling, vittigheder, nyheder  og m.m.

eXTReMe Tracker
bet