Forside > Helse & Sundhed > Coaching
0
Stemme(r)
 Indsigtscoaching

Indsigtscoaching I indsigtscoaching fokuserer vi på mere end mål og handleplaner. Er tiden inde til at udforske og udfordre de vaner og mønstre, der gang på gang holder dig fra at opnå det, du i virkeligheden så gerne vil? Lotte Ingerslev Udsen, Indsigtscoach

www.zoomind.dk | Details

0
Stemme(r)
 Coaching - Tanja Dipo er din personlige coach.

Coaching - Tanja Dipo er din personlige coach. Coaching - Tanja Dipo er din personlige coach. Med en personlig coach får du styr på problemerne og få mere overskud og nærvær i dit liv.

www.coaching-erhverv.dk | Details

0
Stemme(r)
 Selvcoach - Personlig udvikling

Selvcoach - Personlig udvikling Selvcoach indeholder artikler og tips til personlig udvikling. Ønsker du at tabe dig, stoppe med at ryge, komme i gang medd at løbe osv. så finder du lange og seriøse artikler som kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv.

selvcoach.dk | Details

0
Stemme(r)
 UngPro - Velkommen til forandring

UngPro - Velkommen til forandring Vi har et tilbud til unge, der ønsker en positiv sparringspartner i deres liv. Vi holder til i Slagelse og Kalundborg og tilbyder kognitiv terapi, rådgivning og helhedsforløb der i stil og sprog matcher unge.

www.ungpro.dk | Details

0
Stemme(r)
 Scorekursus med scoretricks

Scorekursus med scoretricks Lær at score med en af de bedste scorecoaches i verden. Adam Braff, har ikke mindre end 10 års erfaring i at coache Danske mænd i kunsten at møde kvinder. Klik dig ind på Adambraff.dk

www.adambraff.dk | Details

0
Stemme(r)
 Enneagrammet

Enneagrammet Gode lederevner kommer med god kendskab til psykologi. Enneagram typologien er et værktøj, der vil gøre dig til én bedre kollega og leder. Det vil give dig én forståelse af dine medmennesker, gennem kortlægningen af de ni persontyper.

www.enneagrammet.com | Details

0
Stemme(r)
 Coaching og bevægelse

Coaching og bevægelse Coaching og bevægelse er en effektiv og sjov måde til at nå dine mål. Du kommer lettere i forbindelse med dine tanker og følelser , når du bevæger dig. Hvorfor ikke gør det lettere at opnå dine mål og samtidig træne i din coaching tid.

www.thum-coaching.dk | Details

0
Stemme(r)
 Respond - Center for Communication and Evocative Leadership

Respond - Center for Communication and Evocative Leadership Hos Respond - Center for Communication and Evocative Leadership - uddanner vi Balancerede Ledere. Gennem vores programmer og udviklingsforløb ønsker vi at udvikle ledere så de bliver i stand til at respondere og ikke blot reagere.

respond.dk | Details

0
Stemme(r)
 Psykoterapuet, Parterapuet, Coach & livsmentor Susanne Dyhrberg

Psykoterapuet, Parterapuet, Coach & livsmentor Susanne Dyhrberg Mit livsformål er at tilfører mennesker mere indsigt og bevidsthed - igennem parterapi, individuel terapi, kursus og foredrag fra hjertet.

www.susannedyhrberg.dk | Details

0
Stemme(r)
 Mindtrack Coaching - Coaching praksis i København

Mindtrack Coaching - Coaching praksis i København Mindtrack Coaching har speciale inden for Karrierecoaching, Karriereskift, stresscoaching og lifecoaching. Siden 2002 har Coach Bo Lauenborg hjulpet danskerne med liv og karriere, klik ind og læs mere om Mindtrack Coaching her.

www.mindtrack.dk | Details

1  2 
   

WebLinker - tilmeld dit link Sjove Videoer Blueday.dk nope.dk - Danmarks Website Chart Linkcentralen.dk - Tilmeld dit link StatCount - Traffic counter Find og tilmeld links PeakCounter Besøg LidtogGodt.dk - Her finder du quiz, linksamling, vittigheder, nyheder  og m.m.

eXTReMe Tracker
bet