Forside > Erhverv & Finans > Coaching
4
Stemme(r)
 Coach

Coach Ønsker du at skabe en forandring i dit liv - så skulle du måske prøve en coach.

Premium
www.getcoached.dk | Details

3
Stemme(r)
 Din Attitude - Foredrag, coaching, supervision og teamtræning

Din Attitude - Foredrag, coaching, supervision og teamtræning Din Attitude er en virksomhed, som arbejder med menneskelig udvikling i form af foredrag, coaching, teamtræning og seminarer. Besøg siden for mere information om hvordan jeg kan hjælpe dig.

www.dinattitude.dk | Details

1
Stemme(r)
 Karrieredrøm.dk - Fra drøm til virkelighed

Karrieredrøm.dk - Fra drøm til virkelighed Karrieredrøm.dj er Danmarks nye karriereportal. Stedet hvor du får hele Danamrk som sparringspartner til netop din vej i karrieren, der tilbydes en times gratis coaching til alle medlemmer på karrieredrøm.dk

karrieredroem.dk | Details

1
Stemme(r)
 SamtaleCoach

SamtaleCoach Personlige Livscoach - Eksistentiele Samtalertaler er for dig der er kørt lidt fast i dit liv og har brug for en sparringspartner - en guide, der kan støtte dig til at komme videre i den retning, som er mest rigtig for dig - lige her og nu

www.irenelykke.dk | Details

1
Stemme(r)
 RIKSTED - din HR-partner

RIKSTED - din HR-partner Coaching støtter dig i at bruge dit fulde potentiale, så du kan nå dine mål, personligt og karrieremæssigt, persontesten viser, hvad vi skal arbejde med. Alle har vi potentialer, men ikke alle er bevidste om potentialet, og hvordan det foldes ud.

www.riksted.dk | Details

1
Stemme(r)
 ID coaching v. Erik Sigård

ID coaching v. Erik Sigård Sim ID-lifecoach kan jeg hjælpe dig med at finde retning i livet. Jeg har fokus på identitet. det simple men komplicerede spørgsmål Hvem er du? Hvad er dit sandse selv. Jeg arbejder også med problematiske relationer til kollegaer, venner og familie.

nu-coaching.dk | Details

1
Stemme(r)
 Kadmium

Kadmium Kadmium udfører salgsoptimering for danske virksomheder, der arbejder med B2B direkte salg indenfor 1-til-1 salg og markedsføring. Vi hjælper med automatisering af salgs processor, uddannelse og coaching af salgs teams og ledelse, så I kan sælge mere.

www.kadmium.dk | Details

0
Stemme(r)
 Foredrag og teambuilding med Tai Chi

Foredrag og teambuilding med Tai Chi

Foredrag og teambuilding med udgangspunkt i Tai Chi.

Oplev europamesteren og topinstruktøren som inspirerende foredragsholder med humor, aktion og stof til eftertanke. Tai Chi Mester Torben Rif bruger den over 1000 år gamle kinisiske krigsstrategi som løsninger i erhvervs- og privatlivet.

www.torbenrif.dk | Details

0
Stemme(r)
 Kursuser fra Dansk Elite Smiley

Kursuser fra Dansk Elite Smiley Man skal have styr på meget, når man driver en fødevarevirksomhed. Du kan med et kursus fra Dansk Elite Smiley, blive klædt på til hverdagen i en fødevarevirksomhed.

www.de-smiley.dk | Details

0
Stemme(r)
 KrisePsykolog.com

KrisePsykolog.com Mit navn er Dorte Boye Hjortkjær, og jeg er stifter af KrisePsykolog.com. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og jeg er i dag medlem af Dansk Psykolog Forening ligesom jeg arbejder under De etiske principper for nordiske psykologer.

www.krisepsykolog.com | Details

1  2  3 
   

WebLinker - tilmeld dit link Sjove Videoer Blueday.dk nope.dk - Danmarks Website Chart Linkcentralen.dk - Tilmeld dit link StatCount - Traffic counter Find og tilmeld links PeakCounter Besøg LidtogGodt.dk - Her finder du quiz, linksamling, vittigheder, nyheder  og m.m.

eXTReMe Tracker
bet