Forside > Erhverv & Finans > Vikarbureau
3
Stemme(r)
 Vikarbureau

Vikarbureau

Vi er et vikarbureau for sundhedssektoren, og kan hjælpe med vikarer indenfor: social/sundhed, hjemmehjælp, service, plejehjem, sygepleje m.v.

www.salix.dk | Details

3
Stemme(r)
 Vikarbureauet Wcare

Vikarbureauet Wcare Lidt om os: Vi er et mindre firma som har to ejere og vores mission er at få folk i arbejde uanset deres baggrund og uddannelse, bare de kan deres kram. Kig forbi og se om vi kan tilbyde lige netop dig et godt tilbud.

wcare.dk | Details

0
Stemme(r)
 Regus - Kontorlokaler

Regus - Kontorlokaler Find et virtuelt kontor i København med Regus, Danmarks førende udbyder af kontorlokaler og kontorfællesskaber. Se deres mødelokalebookingsservice online, eller se deres kontorlokaler online hos Regus.dk.

www.regus.dk | Details

0
Stemme(r)
 Vagt Bureauet Aps

Vagt Bureauet Aps Vagt Bureauet Aps er et dansk selskab der beskæftiger sig med alt inden for vagt og sikkerhed. Vi kan tilbyde en lang række produkter som vagt, fastvagt, hundevagt, portvag, byggepladsvagt. Vagt bureauet er også et vagtvikar

www.vagtvikarbureauet.dk | Details

0
Stemme(r)
 Scandiavikar sygepleje

Scandiavikar sygepleje vikar bureau for sygeplejersker og studerende og portører, og rengøringsassistenter.

www.scandiavikar.dk | Details

0
Stemme(r)
 HR-Industries

HR-Industries Vi er et rekrutteringsbureau / vikarbureau i Jylland med hovedsæde I Randers. Men vi arbejder i et stort område helt fra Ålborg mod Viborg, Silkeborg og Århus. For alle rekrutteringsformer vil en konsulent fra HR-Industries inden start komme forbi Jer.

www.hr-industries.dk | Details

0
Stemme(r)
 Vikarservice i hele Skandinavien | ScanUnit

Vikarservice i hele Skandinavien | ScanUnit Mangler din virksomhed en ekstra hånd? Er du på jobjagt? Uanset hvilken situation som passer på dig: Lad ScanUnit hjælpe! Vi formidler vikarjobs i hele Skandinavien. Kontakt os og hør mere.

www.scanunit.dk | Details

0
Stemme(r)
 Rekruttering og headhunting af headhuntere fra København

Rekruttering og headhunting af headhuntere fra København Headhuntere ansat gennem Holmgaard Management sørger for grundig rekruttering med garanti for, at I er tilfredse med resultatet. Vi har bl.a. lavet headhuting for kendte supermarkeder og statslige organer. Outplacement er der også stor succesrate med.

www.holmgaardmanagement.dk | Details

   

WebLinker - tilmeld dit link Sjove Videoer Blueday.dk nope.dk - Danmarks Website Chart Linkcentralen.dk - Tilmeld dit link StatCount - Traffic counter Find og tilmeld links PeakCounter Besøg LidtogGodt.dk - Her finder du quiz, linksamling, vittigheder, nyheder  og m.m.

eXTReMe Tracker
bet