4 Sider tilknyttet denne tag :

undervisning183
Stemme(r)
 GratisUndervisning.dk - Din kilde til gratis viden

GratisUndervisning.dk - Din kilde til gratis viden Kunne du tænke dig at lære noget nyt? GratisUndervisning.dk er et projekt, der går ud på at samle mest muligt gratis undervisningsmateriale på ét sted! Du kan med andre ord erhverve dig alt den gratis viden, du lyster.

www.gratisundervisning.dk | Details
Kategori : Forside > Viden om

0
Stemme(r)
 DET HOLISTISKE UNIVERSITET.DK

DET HOLISTISKE UNIVERSITET.DK Et folkeligt universitet for nye verdensbilleder. Nuanceret undervisning der svarer til folkeuniversitets niveau. Universitetsuddannede lærere der underviser i filosofi, psykologi, spiritualitet og naturvidenskab mm. Uddannelser, kurser og foredrag.

www.detholistiskeuniversitet.dk | Details

0
Stemme(r)
 Uddannelseshuset

Uddannelseshuset Uddannelseshuset har 40 års erfaring med undervisning af ledere og medarbejdere. Hurtiglæsning, præsentationsteknik og Undervisningsteknik er blot nogle af de 50 tilpassede og standard kurser, som leveres af en stab af meget kompetente undervisere.

www.uddannelseshuset.dk | Details

0
Stemme(r)
 Guitarundervisning v/Bo Skafte

Guitarundervisning v/Bo Skafte Kunne du godt tænke dig at lære at spille guitar? og går du med en drøm om at erobre de store scener. Så er du kommet til den rette. Jeg er professionel uddannet guitarist og guitarbogsforfatter. Jeg underviser i alle stilarter og på alle niveauer.

www.boskafte.dk | Details